BOKNET
Beroeps Organisatie Kunstenaars

Verzekeringen voor beeldend kunstenaars lid van BOK

Voor professionele beeldend kunstenaars heeft BOK een compleet en zeer volledig verzekeringspakket door een volmacht, FGD Assuradeuren, speciaal ontwikkeld en toegespitst op de kunstenaarspraktijk.

Exclusief voor BOK-leden

De meeste verzekeringen dekken risico’s die je specifiek als kunstenaar loopt. Daarnaast telt het pakket nog een aantal meer algemene dekkingen die van belang zijn voor de ondernemer.

Simpel en goedkoop

Verzekeringen zijn vaak nodeloos ingewikkeld. BOK wil het afsluiten van een voordelige verzekering met een goede dekking zo simpel mogelijk houden. Zo moet een aanvraagformulier niet langer zijn dan strikt noodzakelijk. Ook vinden we dat voor iedereen duidelijk moet zijn wat er verzekerd is en wat niet.

Wij hebben alvast een voorselectie gemaakt

BOK is goed ingevoerd in de kunst en heeft dus al een voorselectie gemaakt van wat wel en wat er niet gedekt zou moeten zijn. Het BOK Schadeverzekeringenpakket bestaat uit 11 verschillende dekkingen: 

De verzekeringen die BOK-leden kunnen afsluiten zijn:

Meer verzekeringen voor kunstenaars

BOK en FGD Assuradeuren zijn overeengekomen om leden van BOK 15% korting te geven op particuliere (schade)verzekeringen, naast het huidige aanbod. Hieronder valt o.a.: auto/motorverzekering, inboedelverzekering, reisverzekering en de rechtsbijstandsverzekering, woonhuisverzekering, ongevalllenverzekering en caravanverzekering. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met FGD Diensten. Erik Roozeboom, E-mail Roozeboom. , telefoon 058-2010130. Of Lucas Bosma: 058-2010115. E-mail Bosma. Voor alle verzekeringen geldt dat je als kunstenaar ingeschreven moet staan bij de Kamer van Koophandel (KvK).