BOKNET
Beroeps Organisatie Kunstenaars

Partners

De partners van BOK zijn zorgvuldig geselecteerd op onder meer betrouwbaarheid, duurzaamheid en uiteraard kwaliteit van dienstverlening. Professionals in hun vakgebied die veel voor kunstenaars kunnen betekenen. 

De partners van BOK staan hieronder, behalve de winkels in kunstenaarsbenodigdheden. Die vind je bij art supplies.

Vereniging Zelfstandigen Nederland (VZN)

Vereniging Zelfstandigen Nederland (VZN) is een samenwerkingsverband van organisaties die allen opkomen voor zelfstandigen, onder meer om zo meer invloed te hebben richting politiek Den Haag. Aangesloten zijn: ZZP-Nederland, ONL, Zelfstandigen Bouw, Solo Partners en BOK. 

Meer informatie

Lukida

Lukida zorgt er voor dat kunstenaars een dag of dagdeel als kunstvakdocent les kunnen geven op basisscholen als invaldocent. Om in aanmerking te kunnen komen heb je een VOG-verklaring nodig waarvan BOK-leden de kosten vergoed krijgen zodra ze aan de slag gaan.

Meer informatie

ICTRecht

Bij ICTRecht kun je terecht voor alle juridische vraagstukken rondom ICT en internet. ICTRecht is hét juridisch adviesbureau op het gebied van privacy, ICT en recht. Deskundig en praktisch.

Meer informatie

Phil & Flo

Phil & Flo, voorheen FreshTV, is een team van specialisten en maakt vette virtual reality-, video- en animatiefilms. Hiermee zetten we jouw product of dienst op de kaart. Zo hebben we dit ook voor BOK gedaan met onze 3D animatie! Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Klei Magazine

KLEI Magazine brengt de rijkdom van keramiek bij u thuis met praktische artikelen, fraaie foto's en verassende invalshoeken. 

Meer informatie

Artleader

Artleader is de nieuwe online galerie die onlangs is opgestart en waar steeds meer professionele kunstenaars zich voor aanmelden. Een online galerie voor BOK-leden. Als lid van BOK kun je ook van deze dienst gebruik maken. Stuur een mailtje naar info@artleader.com.

Meer informatie

Animation31

Animation31 is een platform dat alles met betrekking tot animatie en motion design in Nederland op de kaart zet. Animatoren komen vaak via een kunstopleiding in de sector, vandaar dat wij dit platform graag als een partner zien. Kunstenaars kunnen animatie professionals heel goed inzetten voor hulp bij concept, expositie of promotie. 

Meer informatie

FGD Assuradeuren

FGD Assuradeuren is de huisverzekeraar die er voor zorgt dat BOK-leden veel voordeel genieten van verzekeringen speciaal voor professionele kunstenaars, zoals de transport- en eexpositieverzekering en de galerie- en atelierverzekering. Meer hierover is te vinden op de pagina verzekeringen voor kunstenaars

Meer informatie

EZ Boekhouding

De Beroeps Organisatie Kunstenaars en EZ Boekhouding, opgericht door muzikanten en een docent kunsten, zijn een exclusieve samenwerking aangegaan aangegaan om kunnstenaars te ondersteunen. Kunstenaars die lid zijn van BOK krijgen bij EZ Boekhouding een korting van 20% op haar boekhoudsoftware, lees meer op de pagina over boekhouding & belastingservice.

Meer informatie

Kunsttransport: De Wit Art Handling

Als specialist in kunsttransport staat De Wit Art Handling garant voor adequate oplossingen en dienstverlening op maat. Wij transporteren uw waardevolle objecten veilig, efficiënt en duurzaam. BOK-leden krijgen 15% korting op transport, verpakken, installatie en opslag. 

Meer informatie

Greenfoot Energy

Greenfoot Energy levert groene energie voor de prijs van grijs. Greenfoot hanteert een scherp tarief en compenseert alle elektriciteit met Nederlandse groencertificaten, afkomstig van windmolens. Greenfoot staat u met duurzame energie bij voor het verlagen van de energiekosten.

Pictoright

Pictoright is de auteursrechtenorganisatie voor visuele makers in Nederland. Pictoright beschermt, beheert en exploiteert individuele auteursrechten, verdeelt collectieve vergoedingen, verleent juridische bijstand, fungeert als vraagbaak en zet zich in voor een betere auteursrechtelijke positie van beeldmakers. 

Meer informatie

Kunsten '92

Kunsten '92 is de bovensectorale belangenvereniging voor kunst, cultuur en erfgoed. Zij telt 390 leden, instellingen uit alle geledingen van de cultuursector, waaronder BOK. Kunsten ’92 wil een gedegen en op de toekomst gericht kunst- en cultuurbeleid bevorderen waarin de cultuursector een actieve rol speelt.

Meer informatie

BKNL

Beeldende Kunst Nederland (BKNL) is een informeel overlegorgaan van organisaties die opkomen voor de beeldende kunst en kunstinstellingen, gefaciliteert door het Mondriaanfonds.

Meer informatie

Federatie Beeldrechten

De Beroeps Organisatie Kunstenaars heeft samen met auteursrechtenorganisatie Pictoright en andere belangenbehartigers in de kunstsector de Federatie Beeldrechten opgericht. ''Met dit nieuwe samenwerkingsverband willen wij  de exploitatie van beeldrechten voor en door betrokken makers versterken en onze positie verbeteren.''

 

Meer informatie

A Lab

A Lab is een keten-broedplaats in Amsterdam-Noord, net over het IJ. Hier kan kantoorruimte gehuurd worden door ZZP'ers in de creatieve en technologische industrie. Oproepen voor designers / kunstenaars kun je vinden op ons Prikbord. meer informatie staat op de site van A Lab. 

Meer informatie

NNDI

NNDI staat voor de Noord Nederlandse Draad Industrie en is gevestigd in Dokkum. De NNDI lanceerde de Van Draad Design Prijs in samenwerking met BOK. Kunstenaars en designers konden zich in het voorjaar van 2017 aanmelden voor deze prijs waarvan het beste ontwerp op de markt gebracht wordt.

Meer informatie

Metropolis M

Hedendaagse en moderne kunst wordt in dit tweemaandelijkse kunsttijdschrift MetropolisM onder de aandacht gebracht. Nederlandse en engesltalige artikelen wisselen elkaar af. Een interessant tijdschrift dat eens per twee maanden verschijnt. Hedendaagse kunst.

Meer informatie

SLAK

Stichting Atelierbeheer SLAK beheert en verhuurt ateliers in voor beeldend kunstenaars in de provincie Gelderland. Meer dan 1000 creatieven in o.a. Apeldoorn, Deventer, Arnhem en Nijmegen werken en/of wonen in panden van SLAK.

Meer informatie

Witte Rook

Witterook.nu is een platform voor en door kunstenaars voor kennis en inspiratie. Inhoud wordt verbonden aan locatie en activiteit. Voor de bezoeker is er het overzicht te vinden van wat er op het gebied van kunst en cultuur plaatsvindt of heeft plaatsgevonden; de situering van het kunstklimaat variërend van de meest intieme momenten tot het basale van de uitvoering. Witte Rook zet deze in situ op de kaart en verspreidt het met woord en beeld.

Meer informatie

Unie Services

Unie Services is een belangenbehartiger op het gebied van werk, inkomen en persoonlijke ontwikkeling. De professionals van Unie Services behartigen de belangen van 35 verenigingen met bijna 110.000 leden. De 172 medewerkers zijn gespecialiseerd op verschillende terreinen zoals juridische zaken en sociale zekerheid. 

GGN

GGN is marktleider op het gebied van gerechtsdeurwaarders- en incassodienstverlening. Met 28 vestigingen zijn ze altijd vertrouwd met de lokale omstandigheden en en kunnen daardoor snel en goed je vorderingen incasseren. Er is altijd een GGN-vestiging bij jou in de buurt.

Meer informatie

Heilbron

Heilbron voorziet zorgverzekerden van het beste advies rondom het kiezen van het juiste verzekeringspakket. Doordat Heilbron bij geen enkele verzekeringsmaatschappij belangen heeft, opereert zij geheel onafhankelijk. Dit biedt de mogelijkheid geheel objectief advies te geven aan zorgverzekerden, waaronder kunstenaars.

Meer informatie

Aevitea

Aevitae is gespecialiseerd in collectieve en geïndividualiseerde verzekeringen. Aevitae levert maatwerk aan zowel ondernemingen en instellingen als aan consumenten. De BOK Zorgpolis is een goed voorbeeld van een dergelijk maatwerkproduct. Aevitae heeft een toppositie in haar marktsegment.

Meer informatie

Agis

Agis profileert zich als de ‘Zorgverbeteraar’. Klantgericht denken en doen is de leidraad van Agis, waarbij het grote accent ligt op preventie en kwaliteitsverbetering. Een groot deel van de Agis-verzekerden woont in de grote steden, waar men de zorg laagdrempelig, betaalbaar en toegankelijk wil maken voor iedereen.

OHRA

OHRA bestaat al meer dan 80 jaar en heeft als totaalverzekeraar ruim 800.000 klanten. Kenmerkend voor OHRA is dat men rechtstreeks zaken doet met de klant. Ook met een zorgverzekering van OHRA regel je al je verzekeringszaken eenvoudig zelf via internet. Bovendien profiteer je van interessante kortingen.

Meer informatie

VGZ

Zoek je een zorgverzekering die echt bij jóú past? Dan zit je goed met het uitgebreide aanbod van VGZ. Met ruim 4,2 miljoen zorgverzekerden is Coöperatie VGZ één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. VGZ zorgt graag voor zijn verzekerden en daarom staan de medewerkers van VGZ elke dag voor je klaar.

Meer informatie

ONVZ

ONVZ onderscheidt zich als een kwalitatieve zorgverzekeraar en is er voor mensen die vrij en bewust keuzes maken: u kiest zelf uw arts, ziekenhuis of merk medicijnen. Met onze deskundigheid en voortreffelijke dienstverlening bieden wij onze verzekerden een persoonlijke benadering bij gezondheidsvragen.

Meer informatie

Laposta

Laposta is een Nederlandse mailinglistprovider. Laposta ontwikkelt software waarmee je snel en gemakkelijk nieuwsbrieven kunt samenstellen en versturen. Tot 2000 relaties kun je het programma gratis gebruiken. Ga naar Laposta (affiliate link) voor meer informatie.

Meer informatie

Wil je samenwerken met BOK? Als je met je bedrijf of (non-profit)organisatie een meerwaarde kunt leveren aan on ze leden, professionele beeldend kunstenaars, neem dan contact met ons op via het contactformulier.