BOKNET
Beroeps Organisatie Kunstenaars

Art supplies

De BOK-partners op het gebied van kunstenaarsbenodigdheden of art supplies zijn toegewijde vakmensen. Allemaal hebben ze veel affiniteit met kunst en werken ze het liefst met kunstenaars die net zo bevlogen zijn als zij zelf.

Re-Art Fine Art Printing & Editions

Als lid van BOK krijg je bij Re-Art 10% korting op digitalisatie van je schilderij, tekening, grafiek of aquarel op de Cruse Fine Art Scanner en 10% op alle Giclee, Foto en Fine Art Prints. Re-Art, Redactiestr. 2, 1321 NL  Almere, tel. 036-53 68 875.

Meer informatie

Van der Linde

Van der Linde  is een speciaalzaak in kunstenaarsbenodigdheden gevestigd in het centrum van Amsterdam. met een postordermagazijn in Weesp. Van der Linde heeft van alles wat een kunstenaar nodig heeft. Waaronder een professioneel inlijstatelier en opspanafdeling voor het maken van doeken op elk gewenst formaat. Leden van BOK krijgen korting op vertoon van hun BOK-pasje (excl. aanbiedingen). Openingstijden Amsterdam: ma 09:30 - 18:00, di t/m vr. 09:00 tot 18:00. Rozengracht 36-38 in Amsterdam. 020-6242791.

Meer informatie

Rolf Goedman

Bij Rolf Goedman in Den Haag kunnen leden van BOK op vertoon van hun pas 20 procent korting krijgen op de vaste prijs. Een aantal producten zijn anders dan de vastgestelde prijs, maar daar hebben BOK-leden ook minstens 20% korting op. Op de prijs van doeken (linnen of katoen) geldt zelfs 30% korting. Bij Goedman is alles op kunst-gebied te krijgen. Van penselen tot doeken, van verven tot papaier. Prins Hendrikstraat 51, Den Haag, tel 070-3451324.

Meer informatie

Splinter & De Vosch

Splinter & De Vosch is vertegenwoordiger in Nederland en België van de Bullseye Glass Company en de meest complete leverancier op glasfuse en -casting gebied. We hebben een open studio met acht glasovens (de grootste heeft een binnenmaat van 245 x 145 cm) waar kunstenaars tegen een geringe vergoeding kunnen werken, wanneer nodig met onze hulp. We hebben de complete range compatible glas van BE op voorraad, honderden verschillende kleuren die onderling te versmelten zijn. Ook leveren we de bijbehorende gereedschappen/machines/ovens.

BOK-leden krijgen op het glas minimaal 10% korting. Op gereedschappen en machines 5% korting. Bredyk 1, Langweer, 0513-851732.

Meer informatie

Lijstenmakerij Akkolades

Lijstenmakerij Akkolades is gevestigd in het Zeeheldenkwartier van Den Haag. Kunsthistorica Viola de Roo draagt zorg voor de perfecte inlijsting van uw kunstwerken, alsmede voor de restauratie en het schoonmaken ervan. Hierbij is de conservatie van uw kunstwerk een vanzelfsprekend principe. De lijstenmakerij biedt BOK-leden 15% korting. 
Openingstijden: di t/m vr. 12:00-17:00. zat 10:00-17:00.
Lijstenmakerij Akkolades, Waldeck Pyrmontkade 881, Den Haag. Tel: 070-3455579.

Meer informatie

Heger en van den Berg

Heger en van den Berg in Zeist is sinds 1922 het adres waar kunstenaars hun materialen kunnen betrekken. 'Naast een uitgebreide collectie voor kunstschilders hebben we een eigen lijstenmakerij. Hierbij mag de passe-partout snijservice “klaar terwijl u rondneust” zeker niet onvermeld blijven'. Het vakkundige team van Heger en van den Berg geeft BOK-leden 10% korting op vertoon van de BOK-pas.
Heger en van den Berg, Steynlaan 32 te Zeist. Tel 030-6930502.

Meer informatie

De Hazelaar Art Supplies

Al meer dan 45 jaar levert dit bedrijf materialen en gereedschappen voor de beeldende kunsten. Bij besteding van minimaal 100,- euro krijg je 5% korting op handgereedschap en 10% bij besteding van minimaal 300 euro, beide bedragen ex. btw. Er is een galerie (Kunststichting HazArt) gevestigd en een beeldentuin met wisselende exposities. 
De Hazelaar Art Supplies, Pimpelmees 1, Soest, tel 035 - 6012825.
 

Meer informatie

Sala Bronsgieterij

Deze kleinschalige, ambachtelijke bronsgieterij is gericht op kwaliteit, detail en  klant(-kunst)gerichtheid. Gratis halen/brengen van werk behoort tot de mogelijkheden en elk kunstwerk wordt, groot of klein, ongeacht de maker, met het grootste respect behandeld. BOK-leden krijgen 5% korting bij Sala Bronsgieterij uit Arnhem, kijk op de website voor alle producten en meer over Sala.
Sala Bronsgieterij, Conradweg 14, Arnhem, 026-4954284 of 06-12298501.

Meer informatie

De Beeldhouwwinkel

De Beeldhouwwinkel heeft vestigingen in Scheveningen, Zutphen en Keulen, met een ruim assortiment voor zowel beeldhouwers als keramisten. Elke winkel heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken waar van alles te vinden is. Van sokkels en zuilen tot handgereedschap voor steen- of houtbewerking. BOK-leden krijgen er 10% korting, excl. boeken, aanbiedingen en machines. 
De Beeldhouwwinkel, Maanweg 68, Den Haag Tel: 070-3060655 / Klik op voor vestigingen Zutphen en Keulen.

Meer informatie

Busch & Van der Worp

Bij Busch & Van der Worp is van alles verkrijgbaar voor zowel schilders als beeldhouwers: doeken, ezels, verf, steen, keramische materialen en serpentijn en nog veel meer. Je kunt er ook terecht voor inlijstwerk en wissellijsten. De winkel is in 2001 opgericht door Suzanne Busch en Erwin van der Worp, tevens kunstenaar. Op vertoon van je BOK-pas krijg je 10% korting.
Busch & van der Worp. Vechtstrat 90, Zwolle, Tel: 038-4548533 

Meer informatie

Quality Frames

Een goede lijst zorgt voor een mooie presentatie van het kunstwerk en kan nét dat stukje zijn wat afmaakt. Quality Frames uit Rotterdam Hoogvliet heeft een uitgebreide collectie houten staaflijsten, die 100% zuurvrij zijn. BOK-leden krijgen, afhankelijk van de afname, 15 tot 20% korting.
Quality Frames, Plevier 69, Hoogvliet, Tel: 06-48464919. 

Meer informatie

Dirks Artist Supplier

Dirks Artist Supplier is gespecialiseerd in art supplies als gereedschappen, materiaal en machines voor kunstenaars die zich bezig houden met ruimtelijk werk, zoals beeldhouwers. BOK-leden krijgen bij Dirks een overall korting van 10%.
Dirks Artist Supplier, Nijverheidsweg 19, Druten, tel. 0487-51 76 53 / 06-15 86 01 34.

Meer informatie

Stipglas

Stipglas is het walhalla voor de glaskunstenaar. Stipglas biedt een breed assortiment glas, gereedschappen en materialen voor alle glasbewerkingstechnieken en ontwikkelt zelf ook regelmatig gereedschap. BOK-leden krijgen, op vertoon van hun pas, 5 % korting. Stipglas, Utrechtsestraat 6-10, Tilburg, tel: 013-5356186.

Meer informatie

Planting Kunstenaarsbenodigdheden

Lars en Daphne Kruijshaar, van huis uit restaurateurs, runnen met z'n tweeën deze specialistische winkel voor kunstenaarsbenodigdheden en lijstenmakerij in het centrum van Sneek. Op vertoon van je BOK-pas krijg je 10% korting op alle producten, exclusief aanbiedingen en boeken.  
Planting Kunstenaarsbenodigdheden, Nauwe Noorderhoorne 13, Sneek, tel: 0515-414724. 

Meer informatie

Herfst & Helder

Deze schilderspeciaalzaak uit Wageningen heeft een ruim assortiment van onder meer Royal Talens en Bruynzeel-producten. Herfst & Helder zit aan de Churchillweg 5, met voldoende parkeergelegenhied in de buurt, vlakbij het centrum en de provinciale weg N225. BOK-leden krijgen 10% korting op alle kunstschildersmaterialen.
Herfst & Helder. Churchillweg 5, Wageningen. tel: 0317-460280.

Meer informatie

BOK staat open voor samenwerking met meer winkels voor kunstenaarsbenodigdheden / art supplies. Wilt u uw klantenkring uitbreiden met professionele kunstenaars die lid zijn van BOK? Neem dan met ons op. Voorwaarde is dat u in een ander verspreidingsgebied zit dan een van onze huidige, bovenstaande partners, of andere producten verkoopt.