BOKNET
Beroeps Organisatie Kunstenaars

Vervoer

De Wit Art Handling, transport voor kunstenaars
Als specialist in kunsttransport staat De Wit Art Handling garant voor adequate oplossingen en dienstverlening op maat. Zij transporteren uw waardevolle objecten veilig, efficiënt en duurzaam.

Vervoer van schilderijen, unieke beelden, bijzondere erfstukken of kwetsbare antiek: dat is specialistenwerk. De Wit Art Handling is zo'n specialist. Wij verzorgen kunsttransporten voor musea, beurzen, kunstenaars, galeries en particuliere verzamelaars.

Samenwerking BOK met De Wit
De Wit Art Handling en BOK zijn een samenwerking aangegaan. Als gevolg van deze samenwerking bieden wij BOK-leden de gelegenheid om tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van onze diensten.

BOK-leden krijgen 15% korting
Diensten
*Nationaal transport
*Internationaal transport
*Verpakken en installatie
*Opslag

De Wit Art handling kan transporten zowel seperaat als gecombineerd uitvoeren.
Bij gecombineerd transport zijn wij in staat om het tranport tegen een scherper tarief uit te voeren. Het is dus interessant, indien mogelijk, het transport samen met andere BOK-leden te combineren.

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u graag meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vermeld uw BOK-lidmaatschapsnummer om gebruik te maken van het speciale tarief.


Contactgegevens:
info (at) art-handling.nl
De Wit Art Handling
Wateringweg 64
2031 EJ Haarlem