BOKNET
Beroeps Organisatie Kunstenaars
Jaap van Eggelen en Ruud Hoevenaar van EZ
Jaap van Eggelen en Ruud Hoevenaar van EZ

Meld je aan voor het Boekhoudprogramma voor BOK-leden

Het EZ & BOK Boekhoudprogramma is door Ruud Hoevenaar en Jaap van Eggelen speciaal ontwikkeld voor kunstenaars. Over hen kan gezegd worden dat zij feeling hebben met hun klanten. Naast boekhouders zijn zij namelijk ook beroepsmatig actief als muzikant en docent aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

EZ Boekhouding is specialist op het gebied van boekhouden voor zzp'ers in de creatieve sector en werkt samen met de beroepsorganisatie BOK.

Als BOK-lid mag je 30 dagen gratis gebruik maken van het boekhoudprogramma van EZ. Daarna krijg je 20% korting op het standaardtarief. Voor slechts 12 euro per maand of 120 euro per jaar je eigen boekhoudpakket, zelf de btw-aangiften kunnen doen, zelf de IB-aangifte doen en als je kiest voor een paar 'extra ogen', kun je voor maar 89 euro je belastingaangifte (IB) laten verzorgen. (alle bovenstaande bedragen zijn ex BTW)

Ben je al lid van BOK?

Ben je al lid van BOK, meld je dan aan bij EZ via deze link: EZ & BOK. Na registratie kun je meteen gratis gebruik maken van het systeem van EZ en later desgewenst kiezen voor een vervolg. Het systeem herkent automatisch of je al BOK-lid bent.

Nog geen lid van BOK?

Ben je een professioneel kunstenaar of vormgever, meld je dan eerst aan bij BOK via dit aanmeldformulier.

Kortingsdeal BOK/EZ Boekhouding

Bijna iedereen ziet wel op tegen het doen van de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Veel kunstenaars/ondernemers besteden het uit, maar een boekhouder is vaak duur en je moet nog steeds het meeste werk zelf doen. Daarom is BOK met EZ Boekhouding een samenwerking aangegaan.

Om alle financiële en fiscale verplichtingen voor kunstenaars zo 'easy' mogelijk te maken heeft EZ online software ontwikkeld waar je gemakkelijk mee kan boekhouden en vervolgens belastingaangiftes mee kunt doen.
 
Met dit systeem kan iemand die niks van boekhouden weet elk boekjaar tot een goed einde brengen. 
 
Daarnaast verzorgen ze ook de IB aangiftes, BTW aangiftes en alle andere belastingvraagstukken voor zzp'ers/kunstenaars.

Kortom:

Je bent van dag tot dag op de hoogte van je financiële situatie, je kunt zelf je BTW opgaves doen en kunt tegen gereduceerd tarief je IB aangifte laten verzorgen. Als je wil kun je ook gebruik maken van de andere diensten van EZ. En dat na een 30-dagen gratis proefperiode! Probeer het dus uit via EZ & BOK.