BOKNET
Beroeps Organisatie Kunstenaars

Daar is-ie dan, de BOKMOK!

Kunstenaars en kunstliefhebbers!

Voor iedereen die de Beroeps Organisatie Kunstenaars (BOK) een warm hart toedraagt hebben we nu de BOKMOK! Een mok waar je jouw naam, die van een vriend of vriendin of jouw organisatie op kunt laten zetten. Vaste tekst: 'Supporter van BOK' en het icoon van onze organisatie, de bok zelf.

Drinken doe je toch

Drinken doe je toch. Iedereen wil wel eens een nieuwe mok. Als verzamelobject, als cadeau of omdat chocolademelk uit pak niet lekker drinkt. Met de BOKMOK heb je nóg een goede reden: je steunt onze organisatie om op te komen voor de belangen van beeldend kunstenaars. In deze tijd harder nodig dan ooit.

Twee, drie, vier of meer mokken bestellen kan uiteraard

Uiteraard kun je meerdere mokken in één keer bestellen. Voor iedere extra mok betaal je een tientje meer. Dus twee mokken: 15 + 10 = 25 euro, drie mokken voor 35 euro, enz… Wil je meer dan één mok, bestel ze dan wel tegelijkertijd, want de lagere prijs voor een extra mok is vanwege lagere verzendkosten. Iedereen kan de mok bestellen, ook als je geen kunstenaar bent, maar onze organisatie een warm hart toedraagt

 

JA, IK WIL EEN BOKMOK EN STEUN HIERMEE DE BEROEPS ORGANISATIE KUNSTENAARS (BOK)!


Voorletter(s)
Tussenvoegsel(s)
Achternaam
Organisatie
Straat
Huisnummer
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Gewenste aantal mokken
Meer dan 7 BOKMOKKEN tegelijkertijd bestellen? Neem even contact met ons op via info@boknet.nl.
Naam op de mok Kleur
BOKMOK 1
BOKMOK 2
BOKMOK 3
BOKMOK 4
BOKMOK 5
BOKMOK 6
BOKMOK 7

Lees onze privacyverklaring aandachtig door voor een duidelijk begrip van hoe wij jouw persoonlijk identificeerbare informatie verzamelen, gebruiken, beschermen of anderszins behandelen in overeenstemming met onze website.