BOKNET
Beroeps Organisatie Kunstenaars

Adverteren

Overheden, organisaties, bedrijven en particulieren kunnen adverteren bij BOK. Dat kan op de website en via onze nieuwsbrief waar circa 9000 mensen, kunstenaars e.a. werkzaam in de kunstsector, op geabonneerd zijn. 

Opdrachtgevers die bij ons publiceerden zijn onder meer de gemeentes Den Haag, Etten-Leur, Berg en Dal en Amersfoort. Ook van organisaties als het Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur (bkkc), Kunstschouw en het Dordrechts Museum plaatsten we oproepen op het Prikbord. Bij alle bovengenoemde opdrachtgevers ging het om betaalde advertenties.

We hebben drie mogelijkheden van adverteren:

1. GRATIS

Kunstopdrachten e.a. oproepen waar kunstenaars zich voor kunnen inschrijven, kunnen we gratis onder de aandacht brengen (mits voorzien van relevante informatie voor de creatieve beroepsgroep). De oproep wordt dan via onze site en de nieuwsbrief verspreid onder onze leden. 

Met betaalde oproepen bereik je een groter publiek waaronder het merendeel van de beroepskunstenaars in Nederland.

2. BETAALDE KUNSTOPDRACHTEN VIA NIEUWSBRIEF & SITE

Vermelding in de nieuwsbrief naar 9000 abonnees (waarvan 8000 beroepskunstenaars) en in de nieuwsbrief naar leden en op de pagina Prikbord van onze site: 195 euro (ex btw). Daarnaast brengen we het onder de aandacht via Facebook.

Aan de lengte van teksten in advertenties zit geen maximum, maar na circa 160 woorden breken we de tekst af en kan de bezoeker verder lezen door op 'lees verder' te klikken. De breedte van de afbeelding op het Prikbord is 424 pixels breed.

Voorbeeld van een kunstopdracht-advertentie

3. WEBSITE-ADVERTENTIES

Het is ook mogelijk om op de website met een jpg. te adverteren. In de linkerbalk op de best bezochte pagina's Home en Kunstnieuws staat dan een advertentie van 256 pixels breed en 152 pixels hoog. Een maand voor 249 euro (ex btw). In overleg zijn ook elders advertenties mogelijk. Neem daarvoor contact met BOK via info(at)boknet.nl 

Links een voorbeeld van een advertentie op ware grootte.

Hieronder in het rood de plaats van de advertentie op de site.