Beroeps Organisatie Kunstenaars

BOK Zorgverzekeringen

Bespaar tot € 100,- op je zorgverzekering per jaar

Als lid van BOK kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen op je zorgpremie. Samen met onafhankelijk verzekeringsadviseur Heilbron heeft BOK kortingsafspraken geregeld met twee verschillende zorgverzekeraars. BOK-leden ontvangen korting bij  OHRA en ONVZ. Met deze korting kan de besparing op je zorgpremie oplopen tot wel € 100,- per jaar.

Op deze pagina lees je meer over de korting en de overige voordelen van een zorgverzekering via BOK. Ben je benieuwd naar een betere dekking tegen een lagere zorgpremie? Ga direct naar de vergelijkingsmodule.

Kortingspercentage in 2016

 

Basisverzekering

Aanvullende

verzekering

OHRA*

5,0%

7,0%

ONVZ

8,0%

10,0%

 

 

 

* voor de OHRA Sterk producten is de korting niet van toepassing

Vergelijk eenvoudig hoeveel je kunt besparen

Op basis van je huidige polis en specifieke voorkeuren ontdek je eenvoudig welke zorgverzekeraar het beste bij je past. Klik hier voor meer informatie en de unieke vergelijkingsmodule. Je ziet direct of je kunt besparen op je zorgpremie.

LET OP! Voorwaarde is wel dat je lid bent van BOK.

Tussentijds overstappen naar de zorgverzekering via BOK?

Ja, dat kan! Als je namelijk al verzekerd bent bij OHRA of ONVZ en je maakt nog geen gebruik van een collectieve korting op je zorgverzekering, dan kun je via de vergelijkingsmodule gedurende het hele jaar tussentijds heel simpel overstappen naar de zorgverzekering van BOK. Je korting ontvang je vaak in de eerstvolgende maand na aanmelding.

Voordelen op een rij

  • Hoge kortingen
  • Vergelijk simpel en snel met als uitgangspunt je huidige verzekeringen
  • Online offerte of per post, binnen één werkdag in huis

 TIP: Pak je polis erbij voor een goede vergelijking!

Persoonlijk advies
Vraag nu je korting aan en bel met een adviseur van Heilbron via 0182 – 30 44 88. De medewerkers zijn gediplomeerd en helpen je graag bij het aanvragen van de korting op je zorgverzekering. Maar ook voor wachtlijstbemiddeling of voor vragen over declaraties kun je bij de medewerkers van de Heilbron terecht. Dat kan ook per mail via ZORG @ Heilbron.nl