Beroeps Organisatie Kunstenaars

Oproep: Kunstzinnig zitmeubel voor in de openbare ruimteKunstopdracht: De stichting Bankjesparade nodigt ontwerpers, kunstenaars en ambachtslieden uit die een kunstzinnig zitmeubel kunnen maken voor de openbare ruimte in de gemeente Heemskerk.

Op dit moment zijn er al een aantal fraaie banken opgeleverd maar voor een echte parade zijn er veel meer zitobjecten nodig die elk een uniek karakter hebben qua ontwerp, thema, formaat, materiaalgebruik enz. Het zitobject moet functioneel, veilig en aantrekkelijk zijn.

Items en uitvoeringen met als onderwerp ‘klimaatneutraal’ of ‘energiezuinige banken’ zien wij graag komen. Of een ‘lichtend voorbeeld’ als bank. Spelen met bank en zitmogelijkheden, dat is de kern van de oproep.

Voor een goed ontwerp is een goed budget beschikbaar. afhankelijk van onder meer het materiaalgebruik tot 10.000 euro. De deadline is tot eind 2019.

Voor meer informatie, ga naar: Bankjesparade. Of e-mail/ bel met de projectleider van deze kunstopdracht. Tel: 06-22062795. 11-08-19 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.