Beroeps Organisatie Kunstenaars

Cultuurhuis Erpe-Mere zoekt kunstwerk'Op de heuvelachtige oever van Steenberg verrijst het nieuwe cultuurhuis van Erpe-Mere, nabij Aalst tussen Gent en Brussel. Om het cultuurhuis verder aan te kleden, schrijft het gemeentebestuur een wedstrijd uit voor het ontwerpen en realiseren van een kunstwerk. 

Het kunstwerk zal publiek getoond worden op de site van het cultuurhuis, zodat iedereen de kans krijgt om het te bekijken en te beleven.

Om dit project te verwezenlijken, heeft de gemeente Erpe-Mere 35.000 euro vrijgemaakt. Hierin zijn alle kosten begrepen om het kunstwerk te realiseren en te presenteren.

Geïnteresseerde kunstenaars hebben tot 9 september ‘19 de tijd om een eerste proefontwerp in te dienen. Op basis van de ingestuurde ontwerpen selecteert de jury de drie beste inzendingen die hun ontwerp verder uitwerken vóór 11 oktober ‘19.

Op 12 oktober ‘19 lichten de drie geselecteerde kunstenaars hun gedetailleerd ontwerp toe. Uiterlijk twee weken later wordt de winnaar gecontacteerd en kan deze aan de slag met de realisatie. In maart 2020, tijdens de openingsdagen van het cultuurhuis, wordt het kunstwerk onthuld.

Bijkomende informatie over de wedstrijd en hoe je een ontwerp kan indienen, vind je terug op de site van Erpe-Mere (België).  31-7-19

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.