Beroeps Organisatie Kunstenaars

Open Call: Enter Almere Haven


Ben je beeldend kunstenaar, theatermaker, filmmaker, choreograaf, ontwerper, dichter, comedian, of een ander soort maker met een plan? Reageer dan op onze open call!

Festival
Enter Almere Haven is een festival dat gelijktijdig in drie wijken van Almere Haven plaatsvindt en in elke wijk anders is. Het programma bestaat uit podiumkunsten, muziek, beeldende kunst, film, circus en/of werk dat speciaal voor de wijk is gemaakt. Data vqn het festivql: 5 t/m 7 juni 2020.

Open Call kunstenaars
Corrosia Theater, Expo & Film roept kunstenaars op werk in te zenden voor Enter Almere Haven! Enter Almere Haven wordt een multidisciplinair festival, met ruimte voor professionele podiumkunsten, muziek, beeldende kunst, film, circus en site specific werk. Talentontwikkeling, participatie en vernieuwing zijn belangrijke pijlers van het beleid van Corrosia Theater, Expo & Film.

Daarom vraagt Corrosia met name beginnende kunstenaars en kunstenaars die participatief werken om producties en projecten die in juni 2020 kunnen worden gepresenteerd aan te melden. Enter Almere Haven heeft een budget voor de ontwikkeling van het werk dat geprogrammeerd wordt. De deadline van de open call is: 21 mei 2019.

Meer informatie viq de site van Corrosia en Lourens Formsma: 036-5215926. 13-03-19

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.