Beroeps Organisatie Kunstenaars

Atelier De Remise zoekt kunstenaars!

 
''Een wens is in vervulling gegaan. Wij, Rick en Jasper van Creatieve Makers Amsterdam (CMA), hebben na jaren een geschikte plek gevonden. Atelier de Remise is geboren en nu al een succes! Atelier De Remise is een fantastische inspirerende plek om 7 dagen per week te schilderen, tekenen, te ontwerpen, schrijven. Wat je maar wilt! Werken met gelijkgestemde in een fijne goed verlichte grote ruimte, 140m2.''

Atelier de Remise staat open voor kunstenaars, ontwerpers, fotografen en andere creatievelingen. 

In het atelier staan schildersezels, werktafels, opbergstelling-kasten voor je materiaal en er zijn droogplekken. Je kan het werk waar je mee bezig bent laten staan of hangen.
Je krijgt een eigen sleutel en je kan er van 11.00 uur tot 17.00 uur zeven dagen per week gebruik maken van het atelier. 

Kosten zijn laag gehouden € 133 ,- ex btw per maand (zowel jaarcontract als halfjaarcontract €166,- ex btw per maand). Dit is inclusief schoonmaak, wifi, energie etc.
We zijn gevestigd in het hippe Czaar Peter Kwartier, Tweede Leeghwaterstraat 5b A'dam Centrum.

Wil jij ook mee doen? Stuur ons een mail! Creatieve Makers o.v.v. Inloop Atelier De Remise en vergeet je naam, adres gegevens en telefoonnummer er niet bij te zetten. Je wordt dan uitgenodigd voor een bezichtiging en krijgt een toelatingsgesprek. Bellen kan ook! Tel: 0628954107. Atelier De Remise is tot stand gekomen door een samenwerking met KunstWest08-02-19

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.