Beroeps Organisatie Kunstenaars

'Vrijheid' op het water.In 2020 viert ook de gemeente Wijchen 75 jaar Bevrijding. In het kader hiervan organiseert KunstKring Wijchen het kunstproject MEERkunst.
 

Middenin Wijchen ligt het Wijchens Meer, een langgerekt water dat als recreatie- en natuurgebied verschillende wijken verbindt. Op het water van het Wijchens Meer worden van april t/m september 2020 een aantal kunstwerken opgesteld. Het thema van deze expositie is Vrijheid. 

KunstKring Wijchen nodigt kunstenaars uit een voorstel in te dienen voor het exposeren van een werk op het water. Dat kan een nieuw werk zijn, maar ook een bestaand werk dat aansluit bij het thema. 

De sluitingsdatum voor inzendingen is 15 januari 2019. Uit de ingediende voorstellen zal een selectiecommissie er ongeveer 15 kiezen. Per geëxposeerd werk is een tegemoetkoming voorzien van in ieder geval 1000 euro. Plaatsing van de werken in/op het water gebeurt op kosten van de organisatie. 

Uitgebreide informatie staat op de website www.kunstkringwijchen.nl/meerkunst, waar ook het inschrijvingsformulier te vinden is. 25-11-18

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.