Beroeps Organisatie Kunstenaars

Open Call: Wish licht expositiedeadline voor aanmelding: 12/11/2018
 
Museum Romeinse Katakomben is binnenkort het decor van  lichtexpositie WISH. Het is de derde editie van dit adembenemend mooie evenement, dat zal plaatsvinden in de mystieke ondergrondse gangen van het museum.
 
Het expositiethema 'WISH' verwijst naar een oud gebruik, namelijk het overbrengen van persoonlijke berichten en wensen via licht. In het oude Rome gaven mensen elkaar 'Nieuwjaarslampen' cadeau. Prachtige terracotta lampjes waarop persoonlijke wensen waren aangebracht. 
 
Museum Romeinse Katakomben vertaalt deze bijzondere traditie naar het heden, door het organiseren van een lichtexpositie rondom de jaarwisseling. Bezoekers worden uitgedaagd deel te nemen: ze mogen een wens achterlaten. Museum Romeinse Katakomben zal uiteindelijk één van deze wensen in vervulling brengen.
 
Museum Romeinse Katakomben nodigt Lichtkunstenaars en product designers uit om een lichtobject of -installatie te exposeren. Een onkostenvergoeding (b.v. transportkosten) is beschikbaar. 
 
Je aanmelding 
> Stuur een korte c.v. en een pdf met foto-materiaal, conceptomschrijving en onkosten (indien van toepassing) naar Katacomben.nl, onderwerp 'WISH'.
 
Voorwaarden
> Deze oproep is bedoeld voor zowel nationale als internationale professioneel werkende kunstenaars en designers. Er is geen leeftijdslimiet.
> Deadline aanmelding: 12/11/2018
> We vragen geen inschrijfgeld.
> Museum Romeinse Katakomben draagt zorg voor een professionele publiciteitscampagne.
> Deelnemende kunstenaars en designers gaan ermee akkoord dat hun werk wordt gebruikt voor de promotie van het evenement.
> Auteursrechten blijven eigendom van de kunstenaar.
> De lijst met geselecteerde kunstenaars wordt in de week na 12 november gepubliceerd op deze website en op onze facebookpagina. 17-10-18

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.