Beroeps Organisatie Kunstenaars

Kunstenaar gezocht voor kunstopdracht Heteren


Kunstenaar gezocht voor kunstopdracht Heteren
De kern Heteren in gemeente Overbetuwe wil met een kunst-entree-route de identiteit van het dorp langs de A50 verbeelden en zo de bezoeker/automobilist verleiden de afslag richting Heteren, het dorpscentrum en de Rijn te nemen.


Reageren
Wij nodigen elke kunstenaar of vormgever uit de provincie Gelderland uit om te reageren. De ambitie van de kunstopdracht, een volledige opdrachtomschrijving en de selectieprocedure kunt u vinden op overbetuwe.nl via Kunstopdracht. Wij zien uw motivering en portfolio, aangeleverd in A4 map of als gangbaar digitaal document, graag tegemoet.

De inschrijftermijn sluit op 31 oktober 2018.

De Kunst Advies Commissie (KAC) van de gemeente Overbetuwe stelt een longlist samen. Deze longlist wordt door de KAC en vertegenwoordigers vanuit de dorpsraad Heteren beoordeeld.

Van alle inzenders krijgen drie kunstenaars/ vormgevers een opdracht om een schetsontwerp uit te werken. Hiervoor is een budget gereserveerd van € 2.000,- per schetsontwerp (excl. btw). Na beoordeling door de samengestelde commissie zal een van de kunstenaars/ vormgevers zijn of haar ontwerp verder uit mogen werken.

De oplevering van het werk staat voor eind 2019 gepland.
25-09-18


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.