Beroeps Organisatie Kunstenaars

LED there be Light! Oproep kunstenaarsMet de opkomst van de LED is er zoveel meer mogelijk met verlichting. De toepassingsgebieden strekken zich uit van binnen- en buitenverlichting tot reclame en bewegwijzering. Wat heeft het ons gebracht op het gebied van de Kunst?

Tijdens de donkere maanden toont Kunst op de Hoek te Zutphen dat graag met de groepsexpositie: LED there be Light!

Oproep kunstenaars: Kunst op de Hoek roept kunstenaars op om objecten te presenteren waarin ledjes verwerkt zijn. Zij is  daarbij vooral nieuwsgierig naar werken voor de binnenruimte. “We rekenen op een expositie met een zo'n groot mogelijke variatie aan lichtkunst waarmee we onze bezoekers graag verbazen en verrassen.”

De expositie begint op zaterdag 12 januari en duurt tot en met zaterdag 9 februari 2019. Meer informatie over de voorwaarden vind je op: Kunst op de Hoek.  De organisatie is van een kunstenaarscollectief uit Zutphen en omgeving. Een leegstaand winkelpand in het centrum van Zutphen hebben zij ingericht als expositieruimte. Naast werk van het collectief exposeren er ook regelmatig gastexposanten. Categorie kunstopdrachten. 25-09-18

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.