Beroeps Organisatie Kunstenaars

Workshop Ondernemersplan schrijven voor creatieven

Workshop Ondernemersplan schrijven op 1 november, docent Marion Beltman.

Ondernemersplan? Met je artistieke praktijk een plek in de markt vinden en behouden is heel wat anders dan goed zijn in je vak. Goede voornemens ten spijt trappen veel creatieven vaak in dezelfde valkuilen; onvoldoende zicht op wie de klant nu eigenlijk is, gebrek aan focus, ontbreken van een gestructureerde aanpak, etc.. En zo'n plan is relatief eenvoudig.

Met de workshop Business Canvas Model begeleidt docent Marion Beltman je omd e samenhang binnen een ondernemersplan te zien. Je krijgt inzicht in de zakelijke knten van je eigen kunstenaarschap. Een dergelijk plan is ook heel goed toepasbaar op een specifiek project. Deze workshop biedt je concrete handvaten om de benodigde acties in gang te zetten.

De workshop Ondernemersplan schrijven wordt gehouden op 1  donderdag novemeber van 10:00 tot 17:00 in Galerie Pouloeuff in Naarden Vesting. De workshop kost 80 euro (50 euro voor studenten of tot 3 jaar geleden afgestudeerd) en is inclusief lunch. Wees er snel bij, want het maximaal aantal deelnemers is 9. Galerie Pouloeuff, Turfpoortstraat 36A, Naarden-Vesting. Interesse? Stuur een e-mail naar Keepaneye. 06-09-18

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.