Beroeps Organisatie Kunstenaars

Oproep: BYOB 'NIGHT VISION' in OdaparkOproep voor een kunstopdracht: meld je aan voor een bijzondere nachtelijke vertoning in het Beeldenbos van Odapark. Een nacht lang, van zonsondergang tot zonsopkomst.
 
Bring Your Own Beamer (BYOB) is een internationaal concept, bedacht door internetkunstenaar Rafaël Rozendaal, waarbij kunstenaars voor één avond een ruimte vullen met projecties. Alles is geoorloofd – videokunst, installaties, games, video-mapping, VJ-sets, Kinect-installaties en slideshows – zolang er maar geprojecteerd kan worden.
 
Odapark zou Odapark niet zijn als we hier niet een eigen draai aan geven. Tijdens de manifestatie Night Vision op 24 en 25 augustus wordt Limburgs bekendste beeldenbos omgetoverd tot een dynamisch beeldenfestival voor 'bewegend' licht.
 
Odapark zorgt voor de projectie-wanden; aan jou als deelnemend kunstenaar wordt gevraagd zelf een beamer etc mee te nemen voor die nacht.

Aanmelden voor deelname kan tot 17 augustus 2018 door een videolink van jouw werk of projectie in te sturen voor een bijzondere nachtelijke vertoning in het Beeldenbos van Odapark naar: Roel Sanders. 18-07-18

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.