Beroeps Organisatie Kunstenaars

Open Call Fotofestival Schiedamfotofestival schiedam

Kunstopdracht: Fotofestival Schiedam heeft voor de aankomende editie een open call, met als thema Re: Search. Fotografen en ander beeldprofessionals worden opgeroepen om nieuw of bestaand werk in te zenden. Naast fotografen worden ook 'andere kunstenaars, activisten. journalisten en studenten' uitgenodigd om mee te doen aan de zesde editie van deze fotomanifestatie.

Fotofestival Schiedam gaat niet alleen over fotografie, maar om beeldtaal in het algemeen. Meer dan voorheen draait de zesde editie om kruisbestuivingen van fotografie met andere kunsten. De deadline is 1 augustus. In september ontvangen de geselecteerden bericht hoe de presentatie van hun werk verloopt.

Het Fotofestival van Schiedam is een jaarlijkse manifestatie van 10 dagen, dit jaar van 18 tot en met 28 oktober 2018. Ontwikkelingen binnen de fotografie en ander beeldcultuur worden vertoond, waarbij de manifestaite samenwerkt met andere beeldinstellingen in Schiedam en Rotterdam. Naast tentoonstellingen zijn er lezingen, workshops en rondleidingen. Lees meer over de open call van het fotofestival en lees hoe je je kunst opgeven voor deze kunstopdracht. 6-7-18

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.