Beroeps Organisatie Kunstenaars

Gezocht: jonge kunstenaars die met licht werken


Galerie Pouloeuff, Naarden-Vesting

Ben jij een kunstenaar die met licht werkt? Ben jij jonger dan 30/35 jaar? Dit is je kans! Kom in november/december 2018 exposeren in Galerie Pouloeuff. Onze etalage en ramen worden dan jouw expositieruimte in de galerie in Naarden-Vesting. Aanmelden kan tot 16 augustus.

We zijn op zoek naar werken om die donkere maanden met bijzonder werk op te lichten.
Je geniet nu van het heerlijke warme weer en de lange avonden op het terras. En je wilt eigenlijk nog helemaal niet denken aan de koude donkere wintermaanden. Het lijkt nog zover weg. Maar wij vragen je het toch even te doen. Wij zijn op zoek naar kunstenaars die lichtobjecten maken of werken hebben die over licht gaan. Voor onze Lichtexpositie in november/december. De objecten zullen te zien zijn in november en december, ook na sluitingstijd.

Zo kun je deelnemen aan de expositie van Galerie Pouloeuff
Heb jij een kunstwerk waar licht in verwerkt is en wat gepresenteerd kan worden in onze galerie? Wil je een nieuw object maken? Dat kan ook! Het moet op 7 november klaar zijn. Het werk zal gepresenteerd worden tot en met begin januari. Mail een foto, concept van je ontwerp, formaat, titel samen met je contactgegevens, website en leeftijd naar: Pouloeuff,  bellen kan ook: 06-17558046. Uit de inzendingen maakt het team van de galerie een selectie. 21-06-18

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.