Beroeps Organisatie Kunstenaars

Inschrijven workshop subsidie werven
LET OP: DEADLINE VERSTREKEN
De Keep an Eye Academy gaat weer van start! Op 25 april kom je in de workshop subsidies aanvragen alles te weten over de do's en don'ts bij het aanvragen van subsidie. Deze workshop wordt gegeven door docent Marion Beltman.

Ben jij een gemotiveerde kunstenaar, fotograaf, filmmaker, designer of muzikant? De Keep an Eye Foundation houdt de ogen open voor talenten en geeft je graag een steuntje in de rug.
 
Om als artistieke professional succesvol te worden en te blijven, is het belangrijk om naast vakinhoudelijk kennis ook ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

Daarvoor kun je terecht bij de Keep an Eye Academy. Gedurende het jaar bieden wij workshops en lezingen aan voor een kleine vergoeding waarbij belangrijke aspecten van het ondernemerschap aan bod komen. De workshops worden geven in Galerie Pouloeuff in Naarden-Vesting.

Workshop subsidie werven 25 april 2018
Als je subsidies wilt aanvragen voor avontuurlijke artistieke projecten is het van belang om te weten hoe je daar een overtuigend projectvoorstel voor schrijft en waar je allemaal op moet letten.

Aan de hand van opdrachten ontwikkel je geschikt basismateriaal. We werken aan je artistieke visie, wat is je projectplan, hoe ziet je financieringsmix er uit en hoe richt je vervolgens je marketing in?

Docent Marion Beltman geeft tips en zal haar ervaring met het beoordelen van subsidieaanvragen met je delen, zodat jij beslagen ten ijs komt. 'Een goed plan is concreet, verleidt en maakt de energie van de aanvrager voelbaar.'

In 2018 worden de volgende workshops gegeven:
-  november Ondernemersplan maken
- 10 oktober Boekhouden
- 22 november Website bouwen

Voor wie?
Iedereen die actief is in de kunst- en cultuursector kan zich opgeven voor de Keep an Eye Academy workshops.

Kosten?
Prijs: € 50 (studerend of tot drie jaar geleden afgestudeerd), € 80 (langer geleden afgestudeerd). Inclusief BTW en lunch.

Datum en locatie:
25 april 10.00-17.00 uur. De workshops worden in kleine groepen van maximaal 8 personen gegeven in Galerie Pouloeuff, Turfpoortstraat 36a, Naarden -Vesting


Inschrijven?
Je kunt je inschrijven voor een workshop door een e-mail te sturen naar Keep An Eye. Onder vermelding van de workshop die je wil volgen, je naam, contactgegevens en of je studeert of na 2014 bent afgestudeerd. En of je Nederlands spreekt.

Meer informatie?
Je kunt meer informatie en een agenda met aankomende workshops vinden op Keep An Eye 29-3-2018

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.