Beroeps Organisatie Kunstenaars

Workshops ondernemen voor artistieke professionals
LET OP: DEADLINE VERSTREKEN
De Keep an Eye Academy gaat weer van start! Het nieuwe sezoen wordt afgetrapt op 29 maart met de workshop marketing en social media in Galerie Pouloeuff in Naarden-Vesting. Deze workshop wordt gegeven door docent Marion Beltman.

Ben jij een gemotiveerde kunstenaar, fotograaf, filmmaker, designer of muzikant? De Keep an Eye Foundation houdt de ogen open voor talenten en geeft je graag een steuntje in de rug.

Om als artistieke professional succesvol te worden en te blijven, is het belangrijk om naast vakinhoudelijk kennis ook ondernemersvaardigheden te ontwikkelen.

Daarvoor kun je terecht bij de Keep an Eye Academy. Gedurende het jaar bieden wij workshops aan voor een kleine vergoeding, waarbij belangrijke aspecten van het ondernemerschap aan bod komen. 

Workshop marketing en social media, 29 maart
Veel artistieke professionals vinden het lastig om te kiezen, bang om omzet mis te lopen. Niets is echter minder waar. Als jij durft te kiezen, durft te focussen, wordt je boodschap helder en ben je beter vindbaar voor je klanten. Want uiteraard heb jij ook klanten! Als je iets wilt verkopen, is het belangrijk om je onderscheidend te profileren. En hoe verkoop je je werk vervolgens?

Dat is de kracht van zelfmarketing! En daar gaan we in 1 dag eens goed mee aan de slag! Natuurlijk behandelen we ook de sociale media. Meer informatie over deze workshop kun je vinden op onze website. Keepaneye.nl

Inschrijven en kosten
Je kunt je inschrijven voor een workshop door een e-mail te sturen naar Keep An Eye. De prijs is 50 euro (studerend of tot drie jaar geleden afgestudeerd), of 80 euro (langer geleden afgestudeerd). Inclusief lunch. De workshops worden geven in Galerie Pouloeuff in Naarden-Vesting. 16-02-18

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.