Beroeps Organisatie Kunstenaars

Oproep Beeldentuin CuijkDe Stichting Beeldentuin Cuijk exploiteert in opdracht van de gemeente het beeldenpark op de voormalige Protestantse begraafplaats. De tuin is gelegen in het historisch centrum van Cuijk. In de nabije omgeving staat de Rooms-katholieke kerk H. Martinus, de schouwburg, het archeologisch museum Ceuclum en diverse culturele panden zoals het Pakhuis (galerie, exposities) en de FAD (foto-archiefdienst).

Kunstenaars uit geheel Nederland die interesse hebben om een beeld te exposeren, zijn van harte welkom. In deze beeldentuin staan ca. 25 beelden, waarvan elk jaar de helft wordt vervangen. Uw kunstwerk staat voor de duur van 2 jaar in de openlucht en dient uit duurzaam en weerbestendig materiaal te bestaan. Voor het kunstwerk zal een honorarium van € 400,- voor 2 jaar worden betaald en is gedurende de expositie verzekerd. Transportkosten worden tegen een vast tarief vergoed.

De opening van de expositie is op zondag 29 april 2018. Uw kunstwerk moet ruim tevoren worden geleverd, denk aan begin april.

Bent u geïnteresseerd geraakt, meldt u zich dan voor 31 december 2017 aan bij onze organisatie. Tot deze datum kunnen cv, foto’s en een korte beschrijving (met daarop aangegeven de titel, maten, materialen en de waarde) worden ingediend bij het secretariaat t.a.v. Mevr. Muijtjens, St. Annastraat 23a, 5431 BE Cuijk of per e-mail naar adres: info@Beeldentuin Cuijk. Nadere informatie beschikbaar op tel.nr. 0485 – 321 380 en op onze website Beeldentuin Cuijk Categorie Kunstopdrachten. 24-11-17
Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.