Beroeps Organisatie Kunstenaars

Galerie Pouloeuff zoekt student kunst & cultuur

Kom jij onze galerie runnen? Wil je alles leren over het reilen en zeilen van een galerie? Goed nieuws! Galerie Pouloeuff uit Naarden-Vesting zoekt een student kunst of cultuur voor in de weekenden.


Weekend medewerkers Galerie Pouloeuff. Fotograaf Pieter Kunnen

Bij Pouloeuff kun je jouw theoretische kennis in de praktijk brengen, leer je alles over de dagelijkse werkzaamheden in de galerie en ontmoet je de Hollandse Meesters van de toekomst!

Over Pouloeuff
Midden in het mooiste vestingplaatsje van Nederland ligt Galerie Pouloeuff. Een bijzondere galerie. Want bij Pouloeuff krijgen, jonge talentvolle kunstenaars een platform om hun werk kosteloos te exposeren.

De exposities in Pouloeuff rouleren iedere zes weken. Oftewel, er is altijd wel wat te doen of te beleven!

Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons jonge team en daarom zijn we op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken.

Vind je het leuk om…
-
Bezoekers van de galerie te vertellen over de kunst in de galerie?

- Tijdens openingen aanwezig te zijn onder andere om gasten te ontvangen, kennis te maken met de exposerende kunstenaars en de catering te verzorgen?

- Dagelijkse werkzaamheden uit te voeren die komen kijken bij het runnen van een galerie, zoals de administratie bijwerken, uitzoek klusjes op internet enz.?

- Er zijn ook optredens, modeshows en prijsuitreikingen…

Galerie Pouloeuff is onderdeel van de Keep an Eye Foundation. Regelmatig organiseert de Foundation evenementen als (jazz)optredens, modeshows en prijsuitreikingen voor kunstopleidingen in Nederland. Als galeriemedewerker help je ook mee deze evenementen, die een paar keer per jaar plaatsvinden, in goede banen te leiden. Je bent dan hét visitekaartje van de Keep an Eye Foundation. Deze evenementen vinden plaats door de week (in de avond) en in de weekenden. 

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Een goede betaling per uur en een bijzondere werkomgeving, midden in Naarden-Vesting waar je de ene dag zelfstandig de galerie runt, de andere dag samen met een gezellig team van jonge collega’s een nieuwe opening of evenement tot een succes maakt.

Deze functie vereist van jou:
-
Je volgt een HBO opleiding op het gebied van kunst/cultuur
- Je hebt affiniteit met hedendaagse kunst
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden
- Je kunt zelfstandig werken
- Je bent representatiefJe lost problemen creatief op

Ben je nog in opleiding en heb je aantoonbare interesse in kunst, dan kijken wij uit naar jouw sollicitatiebrief voorzien van CV én pasfoto. Mail voor 1 november 2017 naar: Galerie Pouloeuff ter attentie van Ine van der Horn. 16-10-17

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.