Beroeps Organisatie Kunstenaars

Kunstopdracht Station-Zuid KampenProjectinformatie
Station Zuid ligt ten zuiden van de stad Kampen. Dit station, in gebruik genomen in 2012, ligt in het traject van de Hanzespoorlijn, lopend van Zwolle naar Lelystad..

Kunstopdracht
De gemeente Kampen heeft het plan om op het plein voor de centrale ingang van het station een markante/monumentale kunsttoepassing te realiseren.

De kunsttoepassing dient in relatie te staan met de functie van de locatie (station). M.a.w. de kunstenaar zal zich o.a. moeten laten inspireren door de thema’s:  vervoer, mensen, beweging en verbinding tussen oud en nieuw Kampen..

Budget
Het kunstbudget is € 135.000,- (Dit bedrag is  excl. btw, excl. ontwerpkosten en incl. honoraria, materiaal- en plaatsingskosten).

Procedure 
Professionele kunstenaars met belangstelling voor deze opdracht worden gevraagd te reageren door inzending van een motivatie, een c.v. en relevante en actuele documentatie over hun werk (max. A4-formaat, geen dia’s, usb-stick, DVD en CD-rom, ontwerpen of ideeschetsen)

Op basis van de ontvangen documentatie zal op voordracht aan drie kunstenaars gevraagd worden een schetsontwerp te maken conform een opdrachtomschrijving. De vaste vergoeding daarvoor bedraagt € 2.500,- excl. btw. Meer informatie over o.a. de deadline bij: Dick Spijker, gemeente Kampen, telefoon 038-3392966 (ma. t/m do.),  E-mail Spijker. 

Reacties voor 15 september 2017 richten aan onderstaan adres .

Graag hierbij aangeven voor welke kunstopdracht u in aanmerking wilt komen. U kunt ook aangeven dat u met de inzending in aanmerking wilt komen voor beide kunstopdrachten.

Gemeente Kampen
Team cultuur, t.a.v. de heer D. Spijker
Postbus 5009
8260 GA Kampen
02-08

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.