Beroeps Organisatie Kunstenaars

Oproep Kunstopdracht Nieuwe Groenmarkt HaarlemHet gemeentebestuur van Haarlem schrijft een opdracht uit voor een  nieuw ruimtelijk kunstwerk op de Nieuwe Groenmarkt in het oude centrum van de stad.

Het kunstwerk maakt integraal deel uit van de  herinrichting van de Nieuwe Groenmarkt, en bestaat uit het ontwerpen  en realiseren van een concrete kunsttoepassing binnen deze nieuw in te  richten stedelijke omgeving.

Belangrijk onderdeel van de kunstopdracht  vormt een actieve bijdrage in de planvorming van het nieuw ruimtelijk  ontwerp evenals aan het participatieproces van belanghebbenden, zoals  omwonenden en gebruikers van het plein.

De uiterste ontvangstdatum voor inzendingen is 21 augustus. Het totale kunstbudget voor deze opdracht bedraagt € 72.000 euro, waarvan € 43.200 euro voor de productiekosten. Kunstenaars die worden gevraagd een eerste visie document te ontwerpen, ontvangen hiervoor € 2.400 per ontwerp. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Meer  informatie over het project en de aanmeldingsprocedure is te vinden  via 37PK. 26-07-17

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.