Beroeps Organisatie Kunstenaars

De Beroeps Organisatie voor Kunstenaars (BOK) nodigt alle exposanten en oud-exposanten van Galerie Pouloeuff in Naarden uit om in 2018 gratis lid te zijn van de meest actieve organisatie in de kunstsector. 

Direct aanmelden?
Scrol naar beneden voor het aanmeldingsformulier.

Wat heb je er aan?
Dat willen wij ook graag weten. Daarom nodigt BOK iedereen die bij Galerie Pouloeuff exposeert of geëxposeerd heeft uit om gratis lid te worden tot 31 december 2018. Zonder verplichtingen. Vrijblijvend.

Waarom doet BOK dit voor Pouloeuff-exposanten?
BOK is in korte tijd sterk gegroeid en ziet graag dat meer jonge kunstenaars zich bij de beroepsorganisatie aansluiten. Het gratis lidmaatschap tot eind dit jaar was al eerder ingevoerd voor pas afgestudeerden. Voor de exposanten van Galerie Pouloeuff doen we dit omdat deze galerie jonge kunstenaars (tot 30 jr.) een uitgelezen mogelijkheid geeft om te exposeren (geen provisie of hanggeld).

Met het gratis lidmaatschap bij BOK tot eind dit jaar willen we jonge professionele kunstenaars op het zakelijke en artistieke vlak (nog) verder helpen. 

Wat kun je verwachten als je tot eind 2018 gratis lid bent van BOK?
- Een tweewekelijkse online nieuwsbrief met nuttige informatie zoals inschrijvingen voor kunstopdrachten/designwedstrijden, aangeboden atelierruimtes, kortingen op kunstenaarsbenodigdheden, etc… (Google op het woord ‘kunstopdrachten’ en boknet.nl staat bovenaan in de zoekresultaten). 

- Op de pagina Kunstnieuws kun je exposities onder de aandacht brengen, we hebben gratis contractvoorbeelden en leveringsvoorwaarden (voor afspraken met galeries bijvoorbeeld), boekhoudadvies, kunstverzekeringen en geef je les/workshops in kunst, dan kun je dat ook op deze site onder de aandacht brengen. Voor meer: ledenvoordelen. 

Zit er een adder onder het gras?
Jazeker! Een gigantische adder. We gaan je in november vragen of je ook lid van BOK wilt zijn in 2019. We gaan het vragen, dus er is geen stilzwijgende verlenging. Mocht je lid blijven, dan betaal je in plaats van het standaardtarief van 50 euro in het eerste jaar slechts 25 euro in 2019.

Word gratis lid van BOK tot eind 2018
Ben je dus exposant of oud-exposant bij Galerie Pouloeuff, dan kun je gratis, zonder verplichtingen, lid worden van BOK tot eind dit jaar. Vul daarvoor het onderstaande aanmeldformulier in. 

Bankgegevens

De bankgegevens (IBAN) hebben we nodig zodat we begin 2019 de thuiskopievergoeding van 50 euro naar je kunnen overmaken.