De Beroeps Organisatie Kunstenaars (BOK) is een stichting zonder winstoogmerk die opkomt voor de collectieve en individuele belangen van professionele beeldend kunstenaars

Beroeps Organisatie KunstenaarsPROFESSIONELE KUNSTENAARS OPGELET!

Ben je al lid van de Beroeps Organisatie Kunstenaars (BOK) ?
Het lidmaatschap hoeft jou per saldo niets te kosten

THUISKOPIEVERGOEDING
Als lid van BOK kom je in aanmerking voor de jaarlijkse thuiskopievergoeding van 50 euro. Deze wordt door BOK automatisch overgemaakt naar de leden. De thuiskopievergoeding is gelijk aan de contributie (Contributie = 50 euro ex BTW). 

CONTRIBUTIE 
De contributie is slechts 50 euro per jaar.  Daarnaast hanteren we eenmalig € 19,- excl. BTW administratiekosten. 

ONLINE GALERIE
Binnenkort gaat BOK samenwerken met een online galerie (vergelijkbaar met Saatchi) die exclusief kunst van BOK-leden verkoopt. Wil je hier voor in aanmerking komen, meld je dan aan via onze site. Alleen voor beroepskunstenaars.

METROPOLISM
Als nieuw lid krijg je van BOK een gratis half jaar abonnement op kunstmagazine MetropolisM.

MEER LEDENVOORDELEN
BOK heeft nog veel meer ledenvoordelen. Zoals een voordelige transport- en expositieverzekering, juridische helpdesk en leveringsvoorwaarden & contractvoorbeelden. Daarnaast word je als eerste op de hoogte gebracht van publicaties van kunstopdrachten en andere oproepen voor kunstenaars, zie ledenvoordelen.

HOE WORD IK LID?
Lid worden kan via het online AANMELDFORMULIER

Klik op onderstaande links voor meer informatie over:

Thuiskopievergoeding

Contact


BOK komt op voor de belangen van beroepskunstenaars; in de politiek, op het zakelijke en artistieke vlak. Voor het collectief en voor de individuele belangen van kunstenaars. Hoe meer leden, hoe meer we voor beroepskunstenaars kunnen bereiken.

Publicatie: 21 november 2018.

De Beroeps Organisatie Kunstenaars (BOK) is een stichting zonder winstoogmerk die opkomt voor de collectieve en individuele belangen van professionele beeldend kunstenaars