Beroeps Organisatie Kunstenaars

AGA LAB Prints expositie Amsterdam


Expositieruimte AGA LAB Prints


Herma Deenen


Ursula Neubauer


Monika Auch


Tom van Teijlingen


Alex de Vocht


Avi Zukerman


Skye Philips
Eric ReimanEmese Zita Gulyás & Tinca Veerman


Hilly van Eerten


Hannah Kockx


Kama Jackowskka


Marelise van Wijk


Marie Rejfova


Nora Hooijer


Livia Mezovska


Masha Trebukova


Olga Ganzha


Mascha Haring

Het AGA LAB Prints (voorheen Amsterdam Grafisch Atelier) bestond in september 2018 60 jaar. Reden voor een jubileumtentoonstelling van kunstenaars en ontwerpers die in verschillende periodes en met verschillende technieken bij AGA LAB Prints gewerkt hebben. Een overzicht van prints van 94 kunstenaars en ontwerpers is te zien in BOUWput Galerie, Ferdinand Huykstraat 74 in Amsterdam.

AGA LAB is een combinatie van AGAstudio en AGAcampus. AGAstudio is de Doe Het Zelf werkplaats waar kunstenaars en ontwerpers edities, monoprints, keramiek en textielkunst (in combinatie met leer, glas of kunststof) in eigen beheer kunnen maken. AGAcampus is de plaats voor onderzoek; voor experimenten, kruisbestuivingen van materiaal en techniek . Het is ook de plaats voor kunstenaars die deelnemen aan het Artist-in Residence programma van AGA LAB.

Hierboven een ruime selectie van de werken die de kunstenaars en ontwerpers gemaakt hebben. Om een idee te krijgen van AGA Prints, kun je hier een video zien. AGA Prints video16-09-18

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst.

Laat je reactie achter:

Reageren? Vul de onderstaande * verplichte velden in.