Greenfoot

Beroeps Organisatie Kunstenaars

Gratis groen!

BOK-leden kunnen nu profiteren van een actie die is opgezet met de duurzame energieleverancier Greenfoot Energy. Naast het aanbieden van een scherp actietarief zal Greenfoot alle elekriciteit gratis compenseren met Nederlandse groencertificaten, afkomstig van Nederlandse windmolens. En dus krijg je groen voor de prijs van grijs! Wie het milieu een warm hart toedraagt en niet te veel wil betalen voor groene energie kan niet om Greenfoot heen.

Zorgeloos overstappen
Profiteren van deze actie is heel eenvoudig. Meld je aan via dit webformulier en je ontvangt van ons een scherpe energieaanbieding. Als je vervolgens besluit om over te stappen, zorgt Greenfoot ervoor dat die overstap goed wordt geregeld. Zonder gedoe en zonder kosten!

Voordelen
- Direct besparen op je energierekening
- Groen voor de prijs van grijs
- Overstappen is gemakkelijk en kost je niets

Waarom Greenfoot?

Scherpe tarieven, dus betaalbare energie
Greenfoot hanteert blijvend scherpe tarieven. Greenfoot voert geen dure marketingcampagnes en ook zijn er geen verborgen kosten. Greenfoot zorgt gewoon voor een lagere, maar toch groene energierekening.

Een glashelder aanbod
Greenfoot communiceert in duidelijke taal zodat je begrijpt waarvoor je betaalt. Geen kleine lettertjes, dubbele bodems of stilzwijgende contractverlengingen.

CO2 compensatie, dus 100% duurzaam
Greenfoot wil haar klanten bewust maken van de eigen CO2-footprint, want ook jij kunt zelf bijdragen aan een klimaat neutrale leefomgeving.